"Ми не будемо подавати апеляцію": Адвокат Зайцевої заявила, що не визволятиме підзахисну з СІЗО

Під час розслідування інциденту стало відомо, що напередодні аварії Зайцева відпочивала з друзями в елітному ресторані "Чилі" на проспекті Незалежності.

Альона Зайцева у суді. Ілюстрація:Укрінформ

Підозрювана в смертельній ДТП у Харкові Олена Зайцева буде знаходитися за ґратами весь встановлений судом термін. Її адвокати вирішили не подавати апеляцію. Про це пишуть ФАКТЫ, передають Патріоти України.

"Ми не будемо подавати апеляцію. Не хочемо привертати увагу, створювати ажіотаж навколо Зайцевої Олени", - сказала її адвокат Юлія Козир.

Тим часом в ході розслідування інциденту стало відомо, що напередодні аварії Зайцева відпочивала з друзями в елітному ресторані "Чилі" на проспекті Незалежності.

Як повідомляє видання NewsRoom, в матеріалах справи Зайцевої міститься звернення правоохоронців до Київського районного суду Харкова з проханням дати добро на отримання доступу до записів з камер відеоспостереження ресторану "Чилі".

Слідчі аргументували це тим, що 18 жовтня в період з 17:45 до 20:09 обвинувачена з друзями перебувала в цьому закладі. А запис з камер спостереження прояснить, вживала дівчина спиртні напої, і чи сіла після цього за кермо. Крім того, це допоможе встановити особи її друзів.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...