На чиєму боці правда? У Львові водій намагався викинути пенсіонерку з маршрутки, бо вона не заплатила за проїзд (відео)

Львів’янка зробила водієві зауваження, що рішення ВРУ про безоплатний проїзд для пенсіонерів ще не було скасовано. На це водій сказав, що у нього свої закони - "закони адміністрації".

Маршрутка, у якій стався інцидент. Фото:Facebook

25 січня у львівській маршрутці №39 стався інцидент, пов’язаний із нещодавнім зобов’язанням пенсіонерів платити за проїзд у громадському транспорті міста. Про це повідомляє 032.ua, передають Патріоти України.

Анастасія Коробова, яка стала очевидцем події, написала, що пенсіонерка підсіла у маршрутку на зупинці біля готелю "Львів" та хотіла їхати по посвідченню. Водій запротестував і сказав їй вийти.

"Жінка відмовилася і сказала, що має право їхати і що рішення про сплату за дорогу пенсіонерами є незаконним. Водій заглушив мотор та криючи стару матами пішов до неї і вже протяг руки, щоб її викинути з транспорту, як чоловік з вулиці витягнув водія. Водій сів за кермо та продовжував ображати стару жінку", - пояснила Анастасія Коробова.

Львів’янка зробила водієві зауваження, що рішення ВРУ про безоплатний проїзд для пенсіонерів ще не було скасовано. На це водій сказав, що у нього свої закони - "закони адміністрації".

Відео інциденту можна переглянути тут.

Анастасія Коробова сфотографувала номери маршрутки та частину суперечки, що виникла у транспорті, а також звернулася зі скаргою на гарячу лінію ЛМР і закликала це зробити усіх небайдужих.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...