На Харківщині прихильника "русского мира" спіймали під час спроби втекти до Росії (фото)

Вчора сепаратист був звільнений по ухвалі суду Харкова після внесення застави у 200 тисяч гривень

Сепаратиста-втікача спіймали на Харківщині. Фото: ДПСУ

У Харківській області прикордонники під час спроби втекти в Росію затримали активіста Антимайдану, прихильника "русского мира", якого тільки звільнили під заставу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Прикордонний наряд Харківського загону виявив особу, яка рухалася у бік кордону, вчора, 1 листопада, близько 21:00 та негайно вирушив на затримання. За відомостями ДПСУ, невідомого зупинили за кілька десятків метрів від держрубежу на напрямку російського населеного пункту Журавлівка.

При собі чоловік мав довідку про звільнення. Виявилося, що впродовж більше 2 років він перебував в установах Державної кримінально-виконавчої служби за організацію масових заворушень, звідки лише вчора, 31 жовтня, був звільнений по ухвалі Київського районного суду Харкова. При цьому звільнили його після сплати застави у розмірі понад 200 тис. грн.

Про цей факт повідомлено співробітників Нацполіції та інших правоохоронних органів. Після проведення процесуальних заходів затриманого буде передано до Дергачівського райсуду Харківської області.

Як повідомляли харківські ЗМІ, вчора, 31 жовтня, під заставу у 206,7 тис. грн був звільнений Єгор Логвинов, який у березні 2014 року в Харкові організовував сепаратистський референдум. Чоловік був обвинувачений в організації масових заворушень.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...