На Хмельниччині відомий волонтер загинув у день народження свого сина

27-річний волонтер-медик Добриня знайдений мервтим зі слідами удушення

Волонтер Володимир Вітишин ("Добриня"). Вічна пам'ять! Фото: "Обозреватель"

22 серпня у селі Карповці Хмельницького району буз знайден мертвим медик-волонтер Володимир Вітишин ("позивний "Добриня") 1989 року народження. Про це повідоляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

На своїй сторінці у соцмережі волонтер Олексій Мочанов розповів про трагедію.

"Как же так? Сегодня утром нашли со следами удушенья на Хмельницкой даче, недалеко от места постоянного жительства. Водитель скорой. Парамедик. Волонтёр. Позитив. Вегетерианец. Непьющий", - написав Мочанов.

"Ознак насильницької смерті немає - скоріш за все, Добриня покінчив життя самогубством (повісився)", - передають у прес-службі Хмельницької поліції. Розслідування обставин триває. Друзі та колеги не вірять, що Добриня міг скоїти таке - вони вважають, що волонтера вбили.

Останній рік Володимир займався створенням центру реабілітації українських Воїнів.

Саме в цей день маленькому сину Добрині виповнився один рік.

Вічна пам'ять!

Залужний зворушив українців публікацією архівного фото в соцмережі

четвер, 9 травень 2024, 20:40

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, якого 9 травня президент Зеленський призначив послом України у Великій Британії, опублікував у соцмережі архівне фото з тих часів, коли він тільки починав свою військову кар’єру. Публікація на Facebook в...

На вулицях стане суттєво темніше: У Києві починають економити світло через дефіцит електрики у мережі

четвер, 9 травень 2024, 18:50

У Києві через дефіцит в енергосистемі зменшать яскравість усіх ліхтарів у місті, що дозволить досягти загальної економії не менше 20%. Про це 9 травня повідомляє пресслужба КМДА. . Уточнюється, що повністю виключати усі ліхтарі ніхто не буде. Завдяки ...