На легендарному ралі "Даккар" загорілася машина дворазового чемпіона світу (відео)

Позашляховик катарця Нассера Аль-Аттія загорівся на фініші, що не завадило йому стати найкращим гонщиком на першому етапі змагань.

Автомобіль Насера Аль Аттія загорівся, подолавши фінішну лінію. Фото: Redbullcontentpool.

Перший етап легендарного ралі-марафону "Даккар" у 2017 році завершився пожежею на автомобілі дворазового чемпіона змагань в заліку позашляховиків Нассера Аль-Аттія. Машина катарця загорілася на фініші, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Аль-Аттія упевнено подолав спецділянку в Парагваї довжиною 39 км за 25 хвилин і 41 секунду, показавши найкращий час серед інших гонщиків. Відразу після фінішу з-під капота машини переможця повалив густий дим, в результаті чого в районі лівого колеса автомобіля виникла пожежа. Причиною загоряння став витік масла і висока температура повітря під час етапу.

"Ми загорілися відразу після фінішу і зупинилися, інакше могли втратити автомобіль. Невелика трубка лопнула, що спровокувало витік масла. Це не дуже серйозне пошкодження, але ми побоювалися запускати двигун, щоб уникнути великих проблем. Наші механіки сьогодні ввечері попрацюють над проблемою, а вже завтра ми знову вийдемо на трасу ", - заявив Аль-Аттія.

В центрі Ужгорода військовий зірвав шеврони з п'яного бійця, – журналіст

субота, 4 травень 2024, 20:53

Військовий, що перебуває на реабілітації, у центрі Ужгорода зірвав з бійця шеврони, який нібито перебував у нетверезому стані. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. Подія трапилася у п'ятницю, 3 травня, на площі Шандор...

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...