На Марсі виявлено статую (відео)

Віртуальний дослідник Paranormal Crucible розгледів на Марсі фігуру, що дуже нагадує статуетку римського патриція у драпірованій тозі.

Віртуальний дослідник виявив на Марсі статую. Скріншот.

На одному зі знімків, надісланих ровером Curiosity, віртуальний дослідник, який позиціонує себе на відеохостингу YouTube під ніком Paranormal Crucible, виявив маленьку статуетку. Принаймні, ця дивна структура дуже схожа на рукотворний виріб, причому саме художнього значення, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Статуетка знаходиться на дні марсіанського озера Гіллеспі, вік якого вчені визначили майже в чотири мільярди років. Імовірно фігура марсіанина має півметровий розмір і зображує гуманоїда з добре окресленим обличчям, одягнений у довгий балахон і гострий шолом (капелюх).

Якщо порівняти з подібними земними шедеврами стародавнього мистецтва, то марсіанська знахідка дуже нагадує статуетку римського патриція у драпірованій тозі.

Paranormal Crucible побіжно згадує, що на дні озера Гіллеспі, а також околицях цієї марсіанської западини він виявив і інші дивні артефакти, які ніяк не можна сплутати з природними утвореннями. Відомості про всі ці аномалії віртуальний археолог має намір викласти на своєму каналі YouTube найближчим часом.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...