На одному з кладовищ Києва могили засипали сміттям та підпалили, люди розгнівані (фото)

Сьогодні у столиці не всі кияни змогли спокійно дістатися до могил родичів.

Фото:Politeka

У першу неділю після Воскресіння Христового християни відзначають поминальний день, коли вся родина збирається біля могил померлих родичів. Так, сьогодні, 15 квітня люди масово вирушили на кладовища, щоб навести порядок і посадити квіти на могилках. Про це пише Politeka, передають Патріоти України.

До слова, у поминальних днів є ще декілька назв: батьківська неділя, гробки, проводи, Антипасха, Червона гірка.

Проте не всі люди змогли дістатися до могил родичів. Так, на одному із старовинних столичних кладовищ кияни побачили гори сміття, через які навіть могил не видно. Тобто, могили людей завалили сміттям, як на звалищі.

Як розповіла Тамара Володимирівна, яка з сім’єю прийшла на кладовище, дістатися до могил вони не можуть, тому що вони завалені сміттям. У деяких місцях видніються торішні купи листя. При цьому керівництво розповідає, що тільки вчора вивозили сміття.

“Це неподобство, ми за кожну могилу сплачуємо кладовищу збір, а в результаті приходимо і бачимо цей жах”, – нарікає жінка.

Коли ж кияни стали обурюватися влаштованим безладом, хтось “дуже розумний” на довершення до всього вирішив підпалити сміття. В результаті захаращене кладовище ще й димить.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...