На острові Хортиця виявили стародавнє поховання

​Днями археологи знайшли на легендарному острові поховання епохи бронзи.

Острів Хортиця. Фото: Grand-Ukraine.com.ua.

На острові Хортиця археологи виявили стародавнє поховання. Про це розповіли в прес-службі Запорізької облдержадміністрації, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Цінна знахідка відноситься до бронзового періоду. До такого висновку прийшли археологи, що виявили поховання на території Національного історико-культурного заповідника.

Відзначається, що на даний момент ведуться переговори з приводу забезпечення місця розкопок охороною.

Влада обіцяє найближчим часом підписати договір з надійною охоронною організацією. Також керівництво заповідника анонсувало ряд не менш цінних археологічних знахідок.

У Німеччині жорстоко побили переможця Ліги Європи-2022

вівторок, 30 квітень 2024, 23:43

Півзахисник Герти, яка виступає у другій Бундеслізі, Аймен Баркок був побитий в одному із нічних клубів Берліна. Про це пише Bild, передають Патріоти України. Повідомляється, що інцидент відбувся в неділю близько 4:30 ранку. Невідомі побили Аймена по о...

На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...