На півдні Лівії через мавпу розгорілася війна між племенами

20 людей стали жертвами війни племен в Лівії, що спалахнула через мавпу.

20 людей загинули у розв'язаній  мавпою війні. Фото: АР.

У Лівії міжплемінний конфлікт із застосуванням військової техніки розгорівся через напад мавпи на школярок. В результаті цього випадку загинули щонайменше 20 осіб, близько 50 отримали поранення, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У місті Сабха на півдні Лівії ручна мавпа напала на школярок, яких вів по вулиці виходець з племені Ауляд Сулейман. Тварина зняла з голови однієї з дівчаток хустку. В результаті представники племені убили мавпу і ще трьох осіб з іншого племені.

На другий і третій дні конфлікту члени обох племен вивели на вулиці танки, міномети та інше важке озброєння. Вожді обох племен намагалися зупинити бійню. Вони закликали скласти зброю, щоб родичі загиблих могли забрати з вулиць їх тіла.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...