На Полтавщині жорстоко познущалися над собакою 76-річної активістки (фото, відео 18+)

Жінка вважає, що бідна тварина поплатилася за її активну позицію щодо ГЗК

Фото: "Кременчугский ТелеграфЪ"

На Полтавщині сталася прикра, жахлива подія: 76-річна активістка Віра Степанівна Савельєва розповіла журналістам місцевого видання, що на вихідних вночі невідомі жорстоко познущалися над її собакою, вирвавши йому близько 20 зубів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Кременчугский ТелеграфЪ".

"Обычно я чутко сплю, но этой ночью ничего не слышала. На утро вышла, а у меня на крыльце кровь. Очень много крови и несколько зубов. Я давай звать котов. Они все прибежали, все на месте. А потом думаю, а где Пират (имя собаки - ред.)? Смотрю - воду пьет, а она вся в крови. Я посмотрела, а у него нижняя челюсть оторвана. Я не знала, что делать! Позвонила председателю района. Приехали депутаты, Юрий Жоган (кременчугский активист) и полиция.

Собаку отвезли к ветеринару. Около 20 зубов не было! Надкостница вырвана. И ее с собой забрали, наверное, чтобы перед заказчиком отчитаться. Спасибо активистам за то, что они сами ездили по аптекам, накупили кучу лекарств. Сейчас я сама делаю Пирату уколы.

Я теперь спать не могу. Мой пёс, мой защитник, он пострадал из-за меня! Но какая бы я не была старая, я не сдамся, что бы они со мной не сделали! Мы живем в 400-а метрах от карьера! У нас воды в колодцах нет! Я дойду до Киева! Я не буду молчать!", - каже Віра Степанівна. Жінка вважає, що тварина поплатилася за її активну позицію щодо ГЗК.

Як повідомили у поліції, нині відкрито кримінальне провадження за ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами). Активіст Юрій Жоган пообіцяв грошову винагороду за допомогу в затриманні злочинців.

"Ведется досудебное расследование. Сейчас у нас есть 3 версии: жестокое обращение с животными, разбойное нападение, так как она думает, что ей угрожают, и, возможно, собака попала в ДТП, так как дом находится рядом с дорогой. Есть очень много вопросов. Мы будем искать виновного, вызывать на допросы тех людей, на которых указала Вера Степановна. К сожалению, у нас нет ни отпечатков, ничего. К ней будет раз в пару дней наведываться участковый. Для нас самое главное - раскрыть преступление. Но по ст. 299 очень сложно что-то доказать, если не поймал за руку", - каже Олег Стешенко, керівник Кременчузького райвідділу поліції.


Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...