На посилення редутів: Колону з підкріпленням для блокувальників ОРДЛО правоохоронці затримали у Слов'янську (відео)

​Автомобілі вдень вирушили з Харкова, щоб приєднатися до торгівельної блокади після силового розгону блокувальників у Кривому Торці.

З Харкова на Донбас вирушила автоколона прихильників блокування транспортного сполучення з окупованими районами Донецької і Луганської областей. Кілька десятків бійців батальйону "Донбас" та активістів із Харкова, Сум, Полтави, Черкас і Луцька мають намір посилити існуючі редути. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Приєднатися до торгівельної блокади ці люди вирішили після силового розгону блокувальників у Кривому Торці. За планами, автоколона вже мала дістатися Бахмута, але, за інформацією активістів, зараз їх зупинили на блокпості біля Слов'янська і далі не пропускають правоохоронці.

Натомість правоохоронці повідомили, що близько 35 чоловік на 13 автомобілях спровокували конфлікт, коли відмовилися проходити стандартну перевірку та надавати дозвільні документи на свою зброю.

"В результаті словесної перепалки виник конфлікт, в ході якого громадяни виявляли зневагу до закону, перешкоджали поліцейським виконувати свої службові обов'язки по забезпеченню публічної безпеки.

Присутній на місці народний депутат почав наносити удари співробітникам поліції, намагався вирвати зброю у поліцейських. Поліція вжила заходів щодо відновлення правопорядку та стабілізації ситуації. За даним фактом проводиться перевірка", - повідомили у прес-службі поліції Донецької області.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...