На Прикарпатті провчили туристів з Білорусі, які вчепили на авто георгіївську стрічку (фото, відео)

Білоруси, які прибули відпочити на "Буковель", прикріпили "колорадську" стрічку на лобове скло автомобіля "Мерседес Віто" і відмовлялися її зняти.

Білоруси відмовлялися знімати "колорадку". Фото:Facebook

Біля курорту "Буковель" в Івано-Франківській області ветерани АТО затримали білоруських туристів, у яких в машині знаходився прапорець з георгіївською стрічкою, використання якої заборонено в Україні. Про це написало місцеве видання Курс, зазначають Патріоти України.

Туристи прикріпили "колорадську" стрічку на лобове скло автомобіля "Мерседес Віто" і відмовилися її зняти. У машині були три чоловіка і дві жінки. Згодом на місце події прибули ветерани АТО і поліція.

"До приїзду поліції хвилин за 5 приїхали наші хлопці-атошники, чоловік двадцять, так що білоруси запам'ятають надовго, яку символіку тут можна використовувати. А суд і поліція - це для них вже як помилування", - написав депутат місцевої ради Володимир Мандино.

Поліцейські затримали порушників і доставили їх в міський суд Яремчі. Суддя Яремчанського міського суду Андрій Іванов прийняв рішення про максимальний штраф для порушників - 2550 гривень.

Обережно, у відео присутня нецензурна лексика.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...