На Рівненщині намагалися спалити живцем цілу родину (фото)

Хтось кинув банку із запалювальною сумішшю в будинок, поки всі спали

Фото: Нацполіція

На Рівненщині, доки родина спала, їхній будинок підпалили. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нацполіції області.

Інцидент трапився у селищі Клесів близько шостої години ранку. 40-річний господар оселі прокинувся від підозрілих звуків. Виявилося, що у передпокої спалахнула пожежа через те, що хтось кинув туди банку із запалювальною сумішшю.

Чоловік самотужки загасив вогонь та викликав поліцейських. В будинку в той час були його дружина та двоє дітей. На щастя, ніхто не постраждав. За фактом умисного пошкодження майна правоохоронці розпочали розслідування. Зловмисників ще не розшукали.

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...