На складах під Києвом спалахнула масштабна пожежа, горить продукція суконної фабрики (фото, відео)

Після прибуття на місце пожежі рятувальники встановили, що вогонь розгорівся на площі 800 кв.м.

Гасіння пожежі під Києвом. Фото:прес-служба ДСНС

15 травня на території складів суконної фабрики у місті Березань Київської області сталася пожежа. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ДСНС.

Після прибуття на місце пожежі рятувальники встановили, що горить готова продукція на площі 800 м2.

"Виникла загроза розповсюдження вогню на розташовані поруч складські приміщення. За підвищеним номером виклику на місце пожежі направлено додаткові сили з Переяслав-Хмельницького, Згурівського, Бориспільського, Яготинського, Броварського районів", - йдеться у повідомленні.

Наразі ліквідація пожежі триває.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...