На Закарпатті знайшли повішеним екс-керівника проросійської організації

Кирило Арбатов тривалий час працював із російським консульством у Львові, а також разом зі своїми скаутами з "Галицької Русі" займався ремонтом радянських пам’ятників.

Кирило Арбатов та його "скаути". Фото: соцмережі.

У с. Лазещина Рахівського району Закарпатської області знайшли повішеним колишнього керівника проросійської організації скаутів "Галицька Русь" Кирила Арбатова, передають Патріоти України.

Посилаючись на дані поліція, вона зазначила, що інцидент стався ще 4 серпня. "40-річного чоловіка знайшов повішеним його сусід, він викликав правоохоронців. Відомо, що тіло зараз на експертизі", - розповіла вона.

На даний момент поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 155 ("Самогубство"). "Якщо слідчі знайдуть інші причини, то стаття може бути перекваліфікована. Відомо, що у минулому чоловік керував організацією "Галицька Русь", вона займалася тим, що відновлювала радянські пам’ятки і кладовище часів Першої світової війни. В останні роки чоловік відійшов від цієї діяльності", - сказала кореспондент.

Як зазначають ЗМІ, Арбатов тривалий час працював із російським консульством у Львові, а також разом зі своїми скаутами з "Галицької Русі" займався ремонтом радянських пам’ятників у Львові. Зокрема, могил розвідника Миколи Кузнєцова та героя Радянського Союзу Олександра Марченка, пам'ятника "Скорботна Батьківщина-мати", пам'ятника воїнам, полеглим в роки Першої світової війни, братської могили радянських танкістів - екіпажу танка Т -34-76.

Джерело: 112 Україна

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...