Намет та бочка для багаття: Активісти у Харкові продовжують блокувати відділення "Сбербанку РФ" (фото)

Для учасників акції організований безкоштовний чай та солодощі, бутерброди.

Блокування "Сбербанку РФ" у Харкові. Фото:http://kh.depo.ua/

У Харкові продовжується безстрокова акція з блокування відділення "Сбербанку" Росії на вулиці Донець-Захаржевського. Блокування продовжується вже другу добу, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Харків.

Активісти "Національного корпусу" облаштували біля відділення "Сбербанку" на вулиці Донець-Захаржевського намет, бочку, в якій ввечері палять багаття для обігріву, а також розклали мішки для сидіння під стінами заблокованого відділення. У наметі встановлена звукопідсилювальна апаратура, грає українська музика.

Також для учасників акції організований безкоштовний чай та солодощі, бутерброди.

Безпосередньо перед входом у відділення стоять близько 15 правоохоронців. На прилеглому до вулиці Донець-Захаржевського провулку Мечникова знаходяться до 50 бійців спецпідрозділу МВС "Харків" та поліцейських.

Відділення банку не працює. Очікувалося, що близько 13:00 до учасників блокування мав прибути нардеп Андрій Білецький, який очолює цивільний рух "азовців".

Як відомо, 10 квітня активісти "Національного корпусу" встановили намет біля відділення "Сбербанку Росії" на вулиці Донець-Захаржевського в Харкові та заблокували вхід до будівлі.

Відносно працівників поліції, які прибули на місце події, було застосовано сльозогінний газ. Двоє правоохоронців та один учасник акції після надання медичної допомоги відпущені додому.

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...