Нас на Землі - 7,44 мільярда: За 2016 рік людство збільшилося на 40 млн новонароджених

В основному приріст населення відбувається в нерозвинених країнах – з-за низького рівня розвитку медицини.

Кількість людей на землі неухильно зростає. Фото: pikabu.ruНаша планета не розширюється, але нас стає все більше. Тільки протягом 2016 року, населення людства поповнилося, згідно даним Німецького фонду світового населення, сорока мільйонами новонароджених, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Експерти розповідають, що населення продовжує зростати, причому в нерозвинених країнах. Все тому, що медицина в таких державах на дуже низькому рівні. А це означає, що небажана вагітність закінчиться пологами, адже аборти проводити нікому. Таким чином, до половини 2016 року чисельність населення Землі зросла до 7,44 мільярдів.

З такими темпами народжуваності, до 2030 року на планеті буде мешкати понад 8 млрд осіб, а вже до 20150 - понад 9 млрд. Що стосується України, в країні спостерігається Європейська тенденція - старіння населення. За підрахунками експертів, в Україні до 2030 року залишиться жити 42,6 мільйонів людей, левова частка яких - непрацездатна населення.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...