Нацполіція: На сміттєзвалищі біля Львова з-під завалів дістали тіло другого рятувальника

На Грибовицькому сміттєзвалищі ліквідовують наслідки пожежі.

На звалищі знайшли тіло другого рятувальника. Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA

За інформацією Головного управління Національної поліції у Львівській області щойно з-під завалів дістали тіло співробітника Державної служби з надзвичайних ситуацій. Його тіло будуть ідентифікувати. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Нагадаємо, 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі сталася масштабна пожежа. Після завершення гасіння під час збору пожежно-технічного обладнання стався зсув сміття, під який потрапили рятувальники.

В Департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомили, що під завалами сміттєзвалища можуть перебувати четверо людей: троє рятувальників та еколог, працівник львівського комунального підприємства "Збиранка".

Сьогодні голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін повідомив, що о 15:36 на сміттєзвалищі знайшли тіло однієї особи, наразі триває його ідентифікація. Пошуки тривають.

Відкрито провадження за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Була розбита губа, синці та кров: Спливли нові подробиці смерті чоловіка в ТЦК Кривого Рогу

четвер, 9 травень 2024, 11:28

Рідні померлого в Саксаганському районному ТЦК Кривого Рогу чоловіка приїздили до моргу на упізнання його тіла. Вони кажуть, що воно в синцях і крові. Про це пише "Суспільне". Як розповіла мати померлого Тетяна Зайцева, жодних документів про смерть син...

Відмова від повістки та неявка до ТЦК: В Україні підняли штрафи для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 10:28

Верховна Рада України ухвалила у другому читанні законопроект №10379 про посилення відповідальності за військові правопорушення. Який, зокрема, в кілька разів підвищує штрафи для ухилянтів. Таким чином, сьогодні відповідний законопроект парламентарі ух...