Названа дата бою між Володимиром Кличком і Тайсоном Ф'юрі

Боксер Володимир Кличко збирається "виправити свою помилку" в бою-реванші з британцем Тайсоном Ф'юрі, який відбудеться 29 жовтня.

Бій-реванш Кличко і Ф'юрі відбудеться 29 жовтня. Фото: podrobnosti.ua.

Команди українського боксера Володимира Кличка і його майбутнього суперника британця Тайсона Ф'юрі офіційно прийняли рішення про час і місце проведення бою-реваншу. Поєдинок відбудеться 29 жовтня на "Манчестер Арені". Про це повідомляють на сторінці Кличка у Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Кличко написав, що виправить свою помилку, яку допустив у минулому бою.

Перший бій між Ф'юрі і Кличко пройшов в листопаді минулого року. Тоді британець переміг рішенням суддів у 12-раундовому поєдинку.

Реванш повинен був відбутися в липні цього року, але через травму Ф'юрі поєдинок був відкладений.

Британське антидопінгове агентство повідомило, що Ф'юрі підозрюється у вживанні допінгу. Якщо підозри підтвердяться, британцеві загрожує тривала дискваліфікація і позбавлення чемпіонських поясів.

17 серпня Кличко заявив, що подає до суду на Ф'юрі, тому що британець намагається внести зміни в контракт на бій.

Панд немає, то знайшли живу "підробку": Як китайський зоопарк дурить відвідувачів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 20:40

За маленьких панд у вольєрі Taizhou Zoo у провінції Цзянсу намагалися видати забарвлених собак породи чау-чау. Про те, що замість ведмежат публіці показують забарвлених цуценят розпізнали відвідувачі. На питання журналістів, представник зоопарку просто...

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...