Не гірше верблюдів: В Одесі активіст плюнув у депутата і отримав плювок у відповідь

У місті не припиняються сутички протестувальників з працівниками міськради.

Протести під Одеською міськрадою. Фото: Facebook

У "столиці" гумору до з'ясування відносин теж підійшли відповідно. Протистояння активістів з працівниками міськради перейшло на новий, вельми сумнівний рівень. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України

Конфліктна ситуація сталася біля того ж одеського будинку міської ради, поруч з яким в суперечках "ламають списи" міська влада і противники мера Труханова.

Активісти, незважаючи на те що поліція відтіснила їх від входу в будівлю мерії, все одно намагаються не пустити всередину її депутатів, вимагаючи як відставки мера, так і покарання всіх винних за ранковий напад.

Депутат міськради від партії БПП Сергій Іонов спробував прорватися в будівлю мерії, але був зупинений плювком в обличчя від місцевого активіста Сергія Гуцалюка. Недовго думаючи, депутат відповів громадському працівникові тим же і продовжив прориватися до міськради, за що й отримав ляпаса від Гуцалюка.

Депутат вже звернувся до правоохоронних органів Приморського району з відповідною заявою про нанесення йому удару в обличчя - про це офіційно повідомили в одеській поліції.

Сергій Гуцалюк з цього приводу написав у своєму Facebook: "Сьогодні під мерією Одеси виявилось багато цікавих фактів , по перше Труханов дав команду "фас" своїй кишеньковій армії , але вони ні вночі ні вдень не змогли розігнати Майдан , а навіть навпаки отримали рішучу відсіч , було затримано 5 нападників , ляпаса прилюдно отримав зрадник українського народу та пособник сєпаратистів покидьок Бриндак.

Ніхто з простих одеситів не виступив на захист Труханова , і тому керувати процесом , та безпосередньо у ньому приймати участь доводилось бриндаку , та іншим чиновникам-сепаратистам. Їм підігравали всякі моральні уроди типу палпатіна та іонова, за що отримали від волонтерів по дупі та по плювку в морди-ліца.

І як би протестувальників не почала відтісняти поліція, то труханівська кишенькова армія разом з депутатами-покидьками мала б багато шансів бути побитою. Не має у них підтримки одеситів і не буде. Їх час невпинно минає.Ми з вами товариство все вірно робимо."

Новий поворот: Згадки про арештованого заступника міністра Шойгу видалили із сайту Міноборони РФ

середа, 1 травень 2024, 5:00

Сторінка з біографією заарештованого у справі про хабар заступника міністра оборони Тимура Іванова зникла з сайту Міноборони РФ. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. Раніше на сторінці була розміщена біографія Іванова, вказувалося, якими о...

Нечисті на руку ділки порушили навіть міжнародні конвенції: Суд повернув громаді найбільше в Україні штучне озеро, що входить до Смарагдової мережі нашої держави

середа, 1 травень 2024, 4:15

Господарський суд Одеської області задовольнив позов Одеської обласної прокуратури про повернення державі найбільшого штучного озера в Україні – озера Сасик (Кундук) площею 20 тис га, розташованого на території Білгород-Дністровського та Ізмаїльського ...