Не солодко: Учасники «Маршу справедливості» у Львові познущалися над Roshen (відео)

Активісти протестували проти переслідування українських патріотів.

Вітрина магазину "Рошен" у Львові. Фото: прес-служба батальйону ОУН.

У центрі Львова 29 січня учасники «Маршу справедливості» на підтримку політв'язнів о 16:00 зібралися під магазином Roshen та на знак протесту облили червоною фарбою вітрину, вивісили опудало. Про це повідомили у прес-службі батальйону ОУН, передають Патріоти України.

Вони і виклали відео того, що відбувалося о 16:00 біля магазину Roshen по вулиці Валовій. Як повідомлялося, біля фірмового магазину Roshen учасники маршу під крики «Смерть!» та «Геть шоколадного зрадника!» повісили опудало людини із шоколадною головою, а також облили червоною фарбою вітрини магазину. Пізніше до активістів вийшов прокурор Львівської області Микола Федик, який пообіцяв розібратися із ситуацією з затриманими бійцями батальйону ОУН.

29 січня у Львові близько 400 бійців добровольчих батальйонів та громадських активістів провели марш проти переслідування українських патріотів. Під час ходи учасники акції скандували «Волю патріотам!», «Добровольці не злочинці», «Слава воїнам АТО!», «Буде репресія – буде реакція». Крім того, вони несли плакати з написами «З війни – в тюрму» та «Зупинимо переслідування патріотів», а також українські прапори та чорні прапори із кельтськими хрестами.

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...

Зірка "Титаніка" і "Володаря перснів": Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...