"Не тривожте душу Андрійка": Батьки Скрябіна відмовляються від пам'ятників та скверу імені сина

Батьки співака не хочуть, щоб у Львові з'явився сквер імені їхнього сина, де "будуть пити пиво"

Батьки Скрябіна. Фото: kp.ua

Батьки Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна) не хочуть, щоб у Львові з'явився сквер імені їхнього сина. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Високий замок".

"Ми з мамою написали заяву, про те, що відмовляємося від скверу і від будь-яких пам'ятників синові. Просили дати спокій нам і не тривожити душу нашого Андрійка... Останньою краплею, яка змусила нас відмовитися від встановлення у Львові скверу, стали брехливі застереження, начебто Ольга Михайлівна (мати Кузьми, - ред.) сама збирає гроші на цей сквер", – розповів батько загиблого музиканта Віктор Кузьменко.

"На площі, де повинен бути сквер "Місце щасливих людей", є добротний кіоск з пивом і сміттєві баки під боком бібліотеки імені Стефаника. Там будуть почувати себе щасливо ті, хто захоче сидіти в цьому пивному кіоску...", - каже Ольга Кузьменко, мати співака, яка видала вже дві книги про сина.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...