Не вперше, але можливо востаннє: Садовий обіцяє Львову за декілька років сміттєпереробний завод

"Якщо ніхто не буде заважати, і все буде йти за планом, то за три роки місто матиме завод з переробки відходів" - розраховує мер Львова.

Андрій Садовий. Фото:obozrevatel.com

Міський голова Львова Андрій Садовий заявляє, що місто матиме за три роки сміттєпереробний завод, якщо "все буде йти за планом". Про це він сказав під час сесії Львівської міської ради, повідомляють Патріоти України з посиланням на ZIK.

"Якщо ніхто не буде заважати, і все буде йти за планом, то за три роки місто матиме завод з переробки відходів. Тому що проектні роботи дуже довго тривають, сам процес будівництва довго триває і, співпрацюючи з Європейським інвестиційним банком, ми повинні зрозуміти, що усі процедури будуть відбуватися згідно з європейським законодавством", - зазначив Садовий.

"Проблему з ділянкою, на мою думку, має вирішувати Львівська обласна рада, держава, тому що ми як місто тут затиснуті своїми можливостями. Область має багато землі, яка є поза межами населених пунктів, і своїм розпорядженням вони можуть просто нам виділити ділянку. Таких пропозицій, на превеликий жаль, ми на сьогодні ще не отримали", - додав мер.

Також він наголосив, що конкретні межі ділянки будуть визначатися в робочому порядку, і міська рада після ухвалення відповідного звернення скерує його до керівництва держави.

Це, зокрема, питання про виділення земельної ділянки для будівництва сміттєпереробного комплексу на території Яворівського військового полігону.

На сьогоднішньому засіданні депутати за дане звернення не голосували, оголошено перерву в роботі сесії до 1 липня.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...