Не втримала Одеський НПЗ для Курченка, тепер подалась в "актриси": Одіозна голова Одеського апеляційного господарського суду, написавши заяву про звільнення, розпочала нову "гру" - ЗМІ

Високопоставлена суддя-корупціонер з чоловіком-колаборантом на Донбасі - чудовий приклад того, хто заправляє третьою владою в Україні.

Наталія Морщагіна. Фото:oda.arbitr.gov.ua

Голова Одеського апеляційного господарського суду, в якому зараз розглядається справа про борги Одеського НПЗ перед компаніями Курченка, суддя Наталія Морщагіна написала заяву про звільнення. Про це пишуть Известия в Украине, передають Патріоти України.

"Однак сам зміст документа говорить про те, що це всього лише гра на публіку. Такий хід швидше свідчить про те, що пані Морщагіна розраховує на жалість до своєї персони і грає роль жертви", - стверджується в публікації.

Автори висловлюють сумнів, що голова обласного суду може подати у відставку через те, що "не може захистити колег - суддів від тиску громадян". При цьому, стверджують, що звільнення може захистити суддю від неприємностей.

В якості підтвердження таких тверджень наводяться публікації скандальних інтернет-ресурсів, де говориться, що чоловік судді досі перебуває на окупованому Донбасі і замішаний в зв'язках і фінансуванні самопроголошеної "ДНР".

Також, на думку видання, суду не вдалося виконати замовлення по "віджиму" Одеського нафтопереробних заводу (ОНПЗ) на користь Курченка і за це доведеться відповідати перед представниками "Сім'ї" Віктора Януковича. "Завдяки патріотам судові розгляди навколо одеського НПЗ стали надбанням громадськості і по-тихому прийняти замовлене рішення не вийде. А ціна питання дуже висока. І тут такий шанс: заява на відставку", - йдеться в публікації.

Також видання припускає, що в даний момент глава Одеського апеляційного господарського суду "виїхала з України для консультацій".

Раніше ЗМІ повідомляли, що зараз в Одеському апеляційному господарському суді розглядається апеляційна скарга на рішення суду першої інстанції, який визнав борги ОНПЗ перед офшорними компаніями одного з "гаманців Сім'ї Януковича" Сергія Курченка.

При цьому, 5 жовтня засідання суду з цього питання не змогло відбутися. Як стверджують одеські ЗМІ, активісти патріотичних організацій з другої спроби зірвали засідання суду у справі про банкрутство нафтопереробного заводу.

Активісти звинувачують суддівську колегію в підтримці сторони, яка, на їхню думку, намагається довести до банкрутства НПЗ на користь офшорних компаній.

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...