Не заніс, куди треба, "новый русский": Жерар Депардьє невдало спробував відстоювати свої права у московському суді

Французький актор подав до суду на російську бізнесвумен Олену Лазареву, вимагаючи від неї виплати 7,2 мільйона рублів.

Жерар Депардьє. Фото:c-lebrity.ru

Французький актор Жерар Депардьє, який володіє російським паспортом, але не проживає на території РФ, вирішив судитися з індивідуальною підприємицею з Росії. Він вимагає від неї через суд велику суму грошей. Про це пише сайт svopi.ru, інформують Патріоти України.

67-річний французький актор Жерар Депардьє подав до суду на російську бізнесвумен Олену Лазареву. Артист вимагає від неї виплати 7,2 мільйона рублів.

Лазарева займається орендою сухопутних транспортних засобів, оптовими продажами ліків, торгівлею спиртним. Вона також володіє організацією з надання бухгалтерських послуг і займається підбором персоналу.

Згідно з даними картотеки арбітражних справ, до Верховного суду Москви у вівторок надійшли три позови. Депардьє вимагає від жінки виплати 7,2 мільйона рублів. Його мотиви як і раніше залишаються невідомими. Уже відомо, що суд відмовився розглядати цю справу.

Три роки тому французький актор отримав російський паспорт, при цьому зберігши французьке громадянство. Пізніше він отримав постійну прописку в Саранську, в столиці республіки Мордовія. Влітку Депардьє заявив, що у нього "вичерпалася" любов до Росії. На даний момент він не проживає на території РФ.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...