Не жінка - можуть у пику натовкти: Активісти з нетерпінням чекають на київський концерт Віталія Козловського

Реакція активістів стала відповіддю на виступ співака у Москві 9 травня на день перемоги.

Віталій Козловський. Фото:Сегодня

Праворадикальна організація "Сокіл" планує блокувати концерт скандального українського співака Віталія Козловського, який запланований у Києві 21 травня. Про це в Facebook повідомив учасник організації Володимир Назаренко, інформують Патріоти України.

Згідно із заявою, це відповідь на виступ артиста на концерті в Москві 9 травня. Тоді Козловський виступив у Москві на сцені концерту до Дня перемоги.

"Такий вчинок націоналісти ВГО "Сокіл" вважають неприпустимим і антидержавним, звертають увагу відповідних органів СБУ на цю ситуацію", - написав Назаренко.

Він зазначив, що в разі допущення концерту, праворадикали залишають за собою право блокувати його. Слід наголосити, що захід заплановано на 21 травня о 20:00 в приміщенні Caribbean club.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...