Недобитки: Медведчук, Вітренко і Симоненко вивели своїх на марш з червоними прапорами та іконами (фотофакти)

Учасники акції прийшли з георгіївськими стрічками, червоними прапорами, іконами російського царя Миколи Другого, хоругвами, портретами Георгія Жукова та Лаврентія Берії.

Наталія Вітренко тримає плакат. Фото:LB.ua

Сьогодні в Києві у парку Вічної Слави пройшла хода до 75-ї річниці нападу нацистської Німеччини на СРСР під час Другої світової війни. про це пише Inforesist, передають Патріоти України.

Захід був організований київською організацією ветеранів. На нього прийшли представники забороненої в Україні Комуністичної партії України на чолі з Петром Симоненком, "прогресивні соціалісти" Наталії Вітренко, "Український вибір" Віктора Медведчука.

Активістів останнього, як і 9 травня, захищали особи в футболках з емблемою детективної охоронної компанії "Сварог". Нею керує віце-президент Федерації бойового самбо України Віктор Чорний, а Медведчук - почесний президент федерації.

Учасники акції прийшли з георгіївськими стрічками, червоними прапорами, іконами російського царя Миколи Другого, хоругвами, портретами Георгія Жукова та Лаврентія Берії.

Вранці на цьому ж місці пройшли також офіційні заходи за участю перших осіб держави - президента Петра Порошенка, прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, спікера Верховної Ради Андрія Парубія, членів Кабінету міністра. Учасники церемонії вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання біля Вічного вогню. Завершив церемонію урочистий марш роти Почесної варти президента України.

Як відомо, 22 червня в Україні є Днем скорботи і вшанування пам'яті жертв війни. У 2015 році Україна відмовилася від терміну Велика Вітчизняна війна на державному рівні.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...