"Нехай забороняють в'їзд у країну": Продюсерка Лободи розповіла про "некомфортні умови" для концертів в Україні

За словами Нателли Крапівіної, Лободі пропонували виступати в Києві, але вона поки не буде цього робити.

Світлана Лобода та Нателла Крапівіна. Фото: соцмережі.

Продюсер української співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна пояснила, чому вона перестала їздити в Україну, передають Патріоти України.

"Просто зараз ми в Україні практично не буваємо. До кінця серпня Свєта в Америці, а потім у нас до квітня 2019 року заплановано близько сотні концертів. Це Прибалтика, Німеччина, Казахстан, Узбекистан... Ми нікуди не переїхали, а просто активно гастролюємо. І робимо це там, де нам дають комфортно виступати", - розповіла вона в інтерв'ю українським ЗМІ.
Також її розлютила ініціатива про введення санкцій проти українських артистів, які гастролюють в РФ. "Нехай забороняють в'їзд в країну, врубують податки. Цим займаються люди, які демонструють свою професійну неспроможність. Якщо це частина брудної акції по залученню уваги до себе, то ок. Але якщо це серйозно, то я знаю, що їм сказати: "Артисти платять податки з того, що заробляють. А ви, хлопці, платите?," - поскаржилася Крапівіна.
Продюсер Лободи порадила владі "зайнятися країною". "Бруд на вулицях. Розбиті вікна в будинках в центрі міста. Пекельні пробки. Чотири години ти їдеш з Петрівки на Шулявку, тому що всю дорогу ремонтують. Як таке взагалі можливо, хлопці? І при цьому вони приймають закони, щоб вішати на артистів знаки зрадників Батьківщини. Нехай країною займуться. Нехай зроблять щось, щоб в Європі перестали говорити: "Як Росія з Америкою домовляться, так і буде з Україною". Це ж ненормально", - вважає вона.
За словами Крапівіної, Лободі пропонували виступати в Україні, але вона поки не буде цього робити. В тому числі, була пропозиція зібрати два Палаци спорту в Києві. "Нещодавно телефонували з компанії, у якої в центрі Києва відкритий захід в рамках запуску нової продукції. Навіть готові були йти на будь-які умови і дати Світлані охорону. Я пояснила:" Ми не за Свєту боїмося. У неї тут будинок, це її країна. Ми хвилюємося за наших шанувальників". Загалом, доводиться відмовлятися. Шкода, але мені не вдалося утримати баланс і контролювати ситуацію", - пояснила продюсер.

Контрабанда прямувала до США: Українські митники вилучили з посилки артефакти 6-го тисячоліття до нашої ери (фотофакти)

середа, 24 квітень 2024, 7:15

Київські митники знайшли автентичні нуклеуси походженням з північно-західної та західної частин України . Під час митного контролю міжнародного поштового відправлення київські митники вилучили з посилки, яка прямувала до США, три археологічні артефак...

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...