"Нескучно было": У Маріуполі низько над дахами пролетіли військові літаки і вертоліт (фото, відео)

Два військові штурмовики СУ-25 помітили близько 10:00 над морем і самим містом. Пізніше з'явився ударний вертоліт МІ-24.

Військові літаки над Маріуполем. Фото: 0629.com.ua.

У суботу, 21 липня, в Маріуполі Донецької області низько над дахами пролетіли військові літаки і вертоліт. Про це повідомляє місцеве видання 0629.com.ua, передають Патріоти України.

Зазначається, що два військові штурмовики СУ-25 помітили близько 10:00 над морем і самим містом. Пізніше з'явився ударний вертоліт МІ-24.

За даними видання, польоту передував запуск декількох сигнальних ракет. При цьому в прес-службі Операції об'єднаних сил заявили, що це планові навчання, але населення про них не попереджали, інакше б військові не досягли своєї мети польотів над морем.

У той же час один з жителів Маріуполя заявив, що в результаті низьких польотів двох військових літаків над Приморським районом з одного з будинків злетів шифер. "Я в суд подам за такі навчання, у мене шифер злетів з даху, через їх низькі польоти", - обурився чоловік.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...