Незабутній "Сніданок": Яні Зінкевич освідчилися в прямому ефірі

Днями відомий медик-волонтер Яна Зінкевич, засновниця підрозділу "Госпітальєри" в складі добровольчого українського корпусу "Правого сектора", яка перенесла складну операцію після страшної аварії, повідомила про свою вагітність.

Яна Зінкевич. Фото: rbc.ua.

Волонтер Яна Зінкевич нещодавно поділилася з усіма світлою новиною - вона чекає дитину. А сьогодні Яна відвідала прямий ефір телеканалу 1 + 1, де на ранковому шоу "Сніданок з 1 + 1" її коханий несподівано для всіх зробив Яні пропозицію руки і серця, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Яна приїхала на ефір разом зі своїм другом Борисом Трейгерманом, розповідала про реабілітацію, про те, як дізналася про вагітність, і про важкий вибір - адже вона приймає препарати, які могли зашкодити розвитку малюка. Волонтер поділилася, що вони чекають дівчинку, і вже вибрали їй ім'я - Богдана (Богом дана).

Після цього слово попросив Борис, і сказав, що зараз разом з Яною в прямому ефірі повинен бути не він, а людина, яка підтримувала її кожну хвилину, і завжди була поруч - її коханий Максим. Хлопець вийшов в студію з красивим букетом, зізнався Яні в коханні і попросив її руки і серця.

"Вона сказала ТАК! До студії Сніданку завітала відома волонтерка Яна Зінкевич та її друг Борис Трейгерман - колишній радник голови Дніпропетровської ОДА. Під час ефіру Янин коханий Максим несподівано зробив пропозицію руки і серця просто у прямому ефірі. Вітаємо молодят та бажаємо їм щастя!" - підписали знімок на Facebook сторінці "Сніданок з 1+1".

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...