Новорічна математика: У скільки обійдеться зустріти рік Півня

Астрологи радять зустрічати 2017-ий рік рибними стравами - щоб не образити Півня і його сусідів.

Новорічний стіл. Фото: ufoleaks.su.

Рік Півня зустрічати треба з рибою на столі, кажуть астрологи, - щоб не дратувати непокірну птицю поїданням її родичів і сусідів по будинку. У скільки обійдеться новорічна "рибна" ніч, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На обов'язковий "Олів'є" - 96 грн, оселедець під шубою обійдеться в 32 грн. Тарілка делікатесів, де є форель, сьомга і палтус - 288 грн. Якщо засолити самим - і смачніше, і дешевше в два рази.

Маслини, оливки - 28 грн, гриби - 40 грн, червона ікра - 175 грн, ігристе вино - 70 грн.

Ну, і ще в ранзі делікатесу - гречка. Ціна після раптового стрибка так і не знизилася - 37 грн. Тому на такий ось стіл взагалі піде 766 грн.

Якщо не вписуємося в запланований бюджет - відмовляємося від гречки. Це, звичайно, жарт. Звичайно, кожна господиня знає свій унікальний рецепт смачного столу за мінімальні гроші.

За часів тотального дефіциту, до речі, коли не було ні грошей, ні продуктів, люди мололи в м'ясорубці сиру моркву, оселедець і вершкове масло. Називали червоною ікрою.

Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...