Одесити облили червоною фарбою та закидали фаєрами диппредставництво Російської Федерації (фото, відео)

​Патріоти, які організували мітинг, закликали українців не забувати, що вже четвертий рік триває війна Росії проти України.

Фото:Думская

В Одесі декілька десятків активістів влаштували пікет біля консульства Російської Федерації з вимогою звільнити окуповані території України. Про це повідомляє Думская, інформують Патріоти України.

За даними ЗМІ, до дипломатичної будівлі прийшли близько 30 активістів патріотичних організацій міста, люди закликали не забувати, що Росія продовжує війну з Україною, а десятки українців досі утримуються у в’язницях країни-агресора.

Активісти палили фаєри і співали державний гімн, а наприкінці мітингу облили паркан консульства червоною фарбою, кинувши згорілі фаєри через паркан на територію дипвідомства.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...