Особисті дані мільйонів користувачів "ВКонтакте" виставлені на продаж

Згідно з аналізом Leaked Source, понад 700 тисяч зламаних акаунтів мали пароль "123456".

Особисті дані мільйонів користувачів "ВКонтакті" виставлені на продаж.  Фото: vesti.ru.

Акаунти більше 100 мільйонів користувачів соціальної мережі "ВКонтакте" виставлені на продаж в тіньовому сегменті інтернету. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Хакер, який називає себе Peace, заявив, що продає дані за 1 біткоіни ($570). За його словами, акаунти були зламані в період з 2011 по 2013 рік.

Він також заявив, що має доступ ще до 71 мільйону особистих даних користувачів, але поки вирішив їх не продавати.

Сайт LeakedSource, який займається моніторингом витоків, заявив, що під час перевірки 100 обраних випадковим чином акаунтів 92 виявилися діючими.

Також, згідно з аналізом LeakedSource, понад 700 тисяч зламаних акаунтів мали пароль "123456". Також часто зустрічалися такі паролі як "QWERTY" і "123123".

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...