Останні слова були про своїх діток-сиріток: Мама трьох малюків з 24 ножовими ранами знайшла сили дістатись до лікарні, де її намагалися врятувати (відео)

На сьогодні правоохоронці проводять необхідні слідчо-розшукові заходи з метою встановлення особи зловмисника та затримання його. У поліції повідомили, що розкриттям злочину займаються найкращі експерти.

42-річна жінка загинула від масових ножових поранень. Без мами залишилося троє діточок. Фото:скрін відео

ЗМІ дізналися деталі інциденту у Фастові на Київщині, де невідомий напав на жінку біля воріт дитячого садка, звідки вона забирала трирічного сина. Жертва отримала 24 удари ножем, але знайшла в собі сили дійти до лікарні через дорогу, і перед тим, як знепритомніти, сказали, з ким потрібно зв’язатися та що робити із дітьми. Про це йдеться у сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Найкращі місцеві лікарі намагалися припинити кровотечу і залатати рани, однак за кілька хвилин жінка померла.

"Вона втратила три літри крові. Це зробила не людина, це якийсь безумець просто в стадії психозу, аффекту. Поранення черевної порожнини, грудної клітини, різані поранення кистей, шиї," - розповів головний лікар районної лікарні Андрій Герцен.

На сьогодні правоохоронці проводять необхідні слідчо-розшукові заходи з метою встановлення особи зловмисника та затримання його. У поліції повідомили, що розкриттям злочину займаються найкращі експерти.

Як повідомлялося раніше, на Київщині жінка йшла до дитячого садочка, щоб забрати сина. Поблизу входу до навчального закладу на неї ззаду напав невідомий чоловік та почав наносити ножові поранення.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...