Пані впевнена що знає ПДР краще: Депутатка від "БПП" обурилась, що патрульні у Львові її оштрафували

Климпуш-Цинцадзе обурюється, що патруль "побачив" лише її авто в той час, коли місцеві машини ніхто не чіпав.

Іванна Климпуш-Цинцадзе. Фото:solydarnist.org

Депутат Верховної Ради Іванна Климпуш-Цинцадзе поскаржилася, що через перериті дороги у Львові вони з чоловіком заблукали. Про це вона написала у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Я побігла розпитати у людей, чи на правильному ми шляху, а за цей час до машини, яка стояла з включеними аварійками, де за кермом залишився мій чоловік, підійшли наші нові поліцейські", - розповіла вона про "знайомство" із львівською поліцією.

За її словами, реакцією на слова, що вони заблукали було складення протоколів одразу двома поліцейськими. "Найдивовижніше те, що звернули увагу лише на нас, а місцеві машини ніхто не чіпав", - обурилась нардеп.

Водночас активіст Сергій Круглов пояснив, що Климпуш-Цинцадзе оштрафували справедливо. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. "Знайомтеся, Климпуш-Цинцадзе Іванна Орестівна - депутат ВР України від блоку П.Порошенка.

Приїхала у Львів, порушила ПДР та отримала від львівських поліцейських штраф за порушення, а тепер "волає" та тегає Mustafa Nayyem з якимись претензіями та скаргами в сторону львівських поліцейських.

Я лишень хочу подякувати львівським патрульним за те, що оштрафували автомобіль цієї панянки, бо це черговий раз демонструє, що нема жодних вибірковостей незважаючи на статус та ранг людини." - написав Круглов.

Як відомо, Климпуш-Цинцадзе - донька Ореста Коимпуша, колишнього міністра транспорту, народного депутата та посла в Угорщині та Словенії. З 2011 року Іванна Климпуш-Цинцадзе працювала директором благодійної Організації "Ялтинська європейська стратегія" Віктора Пінчука.

Казав, що "у твоєму віці - це нормальна поведінка": У Києві екстренер змусив дитину займатись сексом за гроші

субота, 27 квітень 2024, 14:14

У Києві до 12 років позбавлення волі засудили екстренера, який показував двом малолітнім дівчатам порнографічні відео, оголювався перед ними, змусив дітей фотографуватись голяка. Крім того, одну із дівчат дорослий чоловік примусив займатись проституціє...

На фронті загинув відомий український журналіст

субота, 27 квітень 2024, 14:03

У селі Роботиному Запорізької області під час виконання бойового завдання загинув журналіст Андрій Топчій. Про це повідомила Верховна Рада у суботу, 27 квітня, передають Патріоти України. І знову страшна втрата серед медійників. 20 квітня під час викон...