Перший пішов: У Києві судитимуть голову правління банку

Колишній голова правління столичного банку "Контракт" незаконно відчужив приміщення фінансової установи, розташовані на території Подільського району, за ціною на 10 млн грн нижче їх реальної вартості.

Банк "Контракт". Ілюстрація:http://www.segodnya.ua/

Київська місцева прокуратура направила до Подільського районного суду столиці обвинувальний акт стосовно екс-голови правління ПАТ "Банк "Контракт" за фактом зловживання ним службовим становищем, яке спричинило тяжкі наслідки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури, передають Патріоти України.

"Встановлено, що колишній голова правління банку, всупереч рішенню спільного засідання наглядової ради і правління банку, здійснив незаконне відчуження приміщень фінансової установи площею понад 1100 м², розташованих на території Подільського району, за ціною на 10 млн грн нижче їх реальної вартості", - йдеться в повідомленні.

Звинувачення кваліфікує дії екс-чиновника за статтею Кримінального кодексу України "зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права, що спричинило тяжкі наслідки".

В рамках цього повадження про підозру вже повідомили оцінювачу майна, який склав завідомо підроблений звіт про його вартість без проведення огляду та фотографування зазначених приміщень, йдеться в повідомленні.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...