Персона нон-ґрата: СБУ заборонила в'їзд в Україну відомому російському блогеру (документ)

Поки що невідомо, на який термін Іллі Варламову не можна відвідувати нашу країну.

Ілля Варламов. Фото:https://www.ixtc.org/Відомий російський блогер Ілля Варламов став персоною нон-грата в Україні. Про це повідомляє видання Апостроф, передають Патріоти України.

Видання отримало відповідь від СБУ на питання, чи приймалося Службою безпеки України рішення щодо Іллі Варламова, оскільки він раніше незаконно відвідував окупований Донбас і публікував в мережі репортажі з Криму.

У відповіді СБУ йдеться, що було прийнято рішення заборонити Варламову в'їзд в Україну.

"Згідно ч. 3 ст. 13 Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства", Службою безпеки України прийнято рішення щодо заборони в'їзду в Україну вказаному вами у запиті громадянину РФ", - йдеться в тексті документа.

При цьому не уточнюється, на який термін діє заборона.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...