Песніонери з "ЛНР" приїжають в Україну пожалітись та отримати грошей (відео)

Жителі окупованих територій жаліються на свою владу та записуються в черги на отримання пенсій, попри те, що отримують гроші й у "ЛНР".

Фото: http://golos-naroda.tv/

Чергова група "пенсійних туристів" приїхала в Біловодськ з непідконтрольних територій Луганської області. На цей раз пенсіонери зіткнулися з невеликими неприємностями, через велику чергу далеко не всі бажаючі змогли вчасно потрапити в Ощадбанк і стали записуватися в чергу на наступний день, повідомляють Патріоти України з посиланням на golos-naroda.tv.

В ході бесіди з людьми похилого віку вдалося з'ясувати, що далеко не всіх влаштовує діюча влада в Луганську. Примітно, що пенсію, яку виплачує ЛНР "туристи" вважають матеріальною допомогою.


"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...