Під Харковом від вибуху у квартирі молоду жінку викинуло з 5-го поверху (фото)

​Під час вибуху вилетіли вікна та двері на декількох поверхах. Постраждалі перебувають у вкрай важкому стані.

Фото:http://tsn.ua/

Під Харковом у селі Слобожанське прогримів вибух у п'ятиповерхівці, унаслідок чого серйозно постраждали люди. Про це повідомили у ГУ ДСНС України області, інформують Патріоти України.

"28 січня о 14:15 на номер "101" надійшло повідомлення про вибух у квартирі п'ятиповерхового житлового будинку з подальшим горінням за адресою: Харківська область, Зміївський район, с. Слобожанське, вул. Маяковського,96, кв.60", - йдеться у повідомленні.

Як розповіли рятувальники, на момент їхнього прибуття площа займання у квартирі на 5-му поверсі становила 40 кв.м. Також з'ясувалося, що пожежа сталася в результаті вибуху балону від установки, що проводить монтаж натяжної стелі.

Унаслідок вибуху у квартирі вибито вікна та вхідні двері квартири навпроти та на 4-му поверсі, до того ж вилетіли вікна під'їзду з 3-го по 5-й поверхи, на щастя руйнувань конструкцій не було.

Під час інциденту постраждали п'ятеро людей. Так, жінку 1993 р.н., невістку власниці квартири, викинуло вибуховою хвилею з балкону 5-го поверху, з опіками тіла та політравмами швидка госпіталізувала її до Зміївської лікарні.

Окрім неї були госпіталізовані зі значними опіками чоловік власниці квартири 1973 р.н., син власниці квартири 1993 р.н., та 2 працівників, які проводили ремонтні роботи (чоловіки 1965 та 1993 р.н.).

"О 14:45 пожежу було локалізовано, о 15:40 повністю ліквідовано. Постраждалу жінку з опіками 50% тіла 2-3 ступеню, верхніх та нижніх кінцівок, з різаними ранами правої гомілки, закритим переломом носу госпіталізували до опікового відділення лікарні швидкої допомоги міста Харкова", - додали у ДСНС.

Наразі постраждалі перебувають у вкрай важкому стані.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...