Під Києвом горить будинок людей похилого віку, є жертви, - ДержНС (фото)

До ліквідації загоряння залучено 35 осіб і 9 одиниць техніки.

Гасіння пожежі. Фото:прес-служба ДержНС

У селі Литочки Броварського району Київської області в результаті пожежі в приватному двоповерховому будинку загинули п'ять осіб похилого віку. Про це повідомляє прес-служба ДержНС України, інформують Патріоти України.

Так, інформація про пожежу надійшла в неділю близько 03.48. Варто зазначити, що в даному будинку тимчасово проживали люди похилого віку.

"Підрозділами ДержНС врятовано 18 осіб. О 05.25 підрозділами ДержНС пожежу локалізовано. Станом на 06.30 на місці пожежі виявлено тіла п'яти осіб. Доля 10 осіб залишається невідомою. Пошуки тривають", - зазначили в прес-центрі.

У службі відзвітували, що до ліквідації загоряння залучено 35 осіб і 9 одиниць техніки.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...