Під носом у генпрокурора: Біля будинку Луценка активісти влаштували пікнік (фото, відео)

Ініціаторами флешмобу стали члени партії "Рух нових сил".

Фото:facebook

У неділю, 22 квітня, до будинку генпрокурора Юрія Луценка у село Стоянка автопробігом прибули активісти і провели під житлом глави ГПУ флешмоб. Після цього учасники акції влаштували на цьому ж місці пікнік. Про це повідомляється у Facebook партії "Рух нових сил", яка й організувала акцію, інформують Патріоти України.

Слід нагадати, що раніше 22 квітня активісти планували прибути з протестами до будинку Президента України Петра Порошенка, проте раптово змінили плани і попрямували до помешкання Луценка.

"Після флешмобу біля будинку Луценка з вимогою розслідувати справи проти Порошенка і піти у відставку, активісти влаштували пікнік. Кажуть, кидають м‘яча, як корупціонери кидаються законами!", – йдеться у повідомленні на сторінці "Руху нових сил".

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...