Пішли арешти: У Садового прокралися на німецьких старенькмх трамваях

Багато можна говорити про "політичне замовлення". Однак чиновникам варто звикати жити на зарплату: і опозиції, і владі, яка рано чи пізно стане вчорашньою.

Ілюстрація:www.unian.ua

Силовики Львівщини затримали злочинну групу з восьми осіб, очолювану колишнім керівником комунального підприємства Львівської міської ради, які організували розкрадання бюджетних коштів, призначених для закупівлі в Німеччині старих трамваїв. Про це пишуть ФАКТЫ, інформують Патріоти України.

"Колишній на той час директор міського комунального підприємства залучив до організованої ним злочинної схеми ряд підприємств, які після проведення афери припинили своє існування, - повідомили у відділі комунікацій ГУ Національної поліції у Львівській області.

У 2007 - 2008 роках комунальники закупили в два етапи 22 трамваї. Для цього з бюджету розвитку Львова було виділено 10,5 мільйона гривень. Під час закупівлі німецьких трамваїв їх вартість була значно завищена - на 2,2 мільйона гривень.

В даний час відкрите стосовно зловмисників кримінальне провадження за статтею "Привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем" закінчено, і воно передано в суд. Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років і конфіскація майна.

Як уточнює прес-служба прокуратури Львівської області, колишній радник мера Львова, директор комунального підприємства "Львівелектротранс" вступив в злочинну змову з іншими особами і організував схему постачання до Львова вживаних трамваїв неналежної якості і за завищеними цінами, чим завдав матеріальної шкоди львів'янам на суму 324 тисячі євро.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...