Покарали сепаратистів: на Миколаївщині суд визнав винними трьох жителів міста

Трьох сепаратистів, яких звинувачували в посяганні на територіальну цілісність України та наругу над державними символами, визнали винними.

Засудили сепаратистів. Фото radio24.ua

У 2015 році троє жителів Миколаївщини порушували закон, розповсюджуючи символіку "Новоросії". Доступ до неї (зокрема, прапорів) вони захищали за домогою вибухівок. Окрім цього, сепаратисти глумилися над державною символікою України, малюючи на них фашистську свастику, та продукували сепаратистські агітки, повідомляють Патріоти України.

14 жовтня 2015 року СБУ затримала правопорушників під час спроби здійсними ще одну акцію. У місці їхнього проживання знайшли зброю (дві бойові гранати) та друковану продукцію антиукраїнського змісту. Суд визнав правопорушників винними. На них чекають 5 років у в'язниці та три роки випробовувального терміну.


"Моя дружина її майже вкрала": Прикордонник поділився історією порятунку дівчинки з окупації

субота, 11 травень 2024, 14:02

Український прикордонник поділився зворушливою історією дівчинки, яка намагалася виїхати під час окупації Харківщини на вільну територію. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, передають Патріоти України. За словами прикордонника Дмитра, він на той час був...

"Решта моєї родини в Україні": Телеведуча Мосейчук поскаржилась на хейт через еміграцію старшого сина до Німеччини

субота, 11 травень 2024, 13:52

Телеведуча та журналістка Наталія Мосейчук заявила, що «опинилася в епіцентрі інформаційної атаки». Журналістка зазначила, що її висловлювання про мобілізацію були «вирвані з контексту» і «маніпулятивно інтерпретовані». Мосейчук нарвалася на хейт після...