Поклоніння вождю: На Росії студентів силою заганяють на заходи з привітання ювіляра-Путіна

У Тамбові зі спудеїв мають намір зробити "живу" листівку.

Володимир Путін. Фото:Власти.нет

Студентів Тамбовського технічного університету примушують узяти участь у святкуванні 65-річчя президента РФ Володимира Путіна, зробивши з них "живу листівку" з привітанням на адресу глави держави. Про це пише сайт Открытая Россия, якому один з учнів вишу переслав відповідне повідомлення, одержане ним від деканату, зазначають Патріоти України.

У листі йдеться, що студенти обов'язково мають узяти участь у привітанні президента. Від кожної групи на акцію для імітації вітальної листівки має прибути по чотири людини.

"Так, дощ. Усе одно йдемо. Беремо парасольки, дощовики і йдемо", – ідеться в листі.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що 7 жовтня в Тамбові буде висаджено 65 яблунь на "алеї президента", а "Молодая гвардия" від партії "Единая Россия" зробить "живу" вітальну листівку президенту.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...