Поки мама розважалася: На Донеччині троє малюків ледь не згоріли живцем (відео)

​Жінка у Слов'янську залишила дітей без догляду вдома вночі і пішла гуляти.

Наслідки пожежі. Скрін відео

У місті Слов'янськ на Донеччині троє малюків ледь не згоріли заживо. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Сегодня.

Мати дітей залишила їх самих вдома, і пішла розважатися. Будинок загорівся вночі, а про пожежу всіх гавкотом сповістив сусідський пес. Повідомляється, що будинок загорівся через несправну проводку.

У будинку МНС-ники виявили трьох дітей. Дівчинку і двох хлопчиків забрали в лікарню. "Діти у віці три з половиною, два з половиною, і один з половиною роки. В даний час їх життю нічого не загрожує. Ознак отруєння чадним газом не виявлено", - повідомляє заступник головного лікаря обласної лікарні Слов'янська Тетяна Неклюдова.

За словами матері, якої не було вдома, вона виховує дітей одна, тому іноді залишає їх самих вдома. "Близько 12 години ночі вона закрила дітей вдома, і залишила їх з метою проведення свого дозвілля", - повідомляють в поліції.

Жінку притягнули до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов'язків.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...