Поліція у Харкові другий день розшукує жінку з дитиною, які пішли на прогулянку та зникли (фото)

Із повідомленням про подію до поліції звернувся чоловік зниклої жінки.

Зникла жінка. Фото:Facebook

Правоохоронці другий день поспіль розшукують мешканку Харкова, яка разом з дворічною дитиною не повернулася з прогулянки. Про це повідомили на сторінці поліції Харківщини у Fаcebook, зазначають Патріоти України.

Із повідомленням про подію до поліції звернувся чоловік зниклої жінки. З його слів, вчора близько дев’ятої години ранку дружина Ганна Тельнова пішла на прогулянку разом з донькою в районі Пушкінського в’їзду, однак додому так і не повернулася.

Як уточнили правоохоронці, на прогулянку жінка пішла без телефону. Зазначається, що зниклій на вигляд 27 років, середньої статури, має русе волосся до плечей. На момент зникнення була одягнута в сіру куртку (пуховик) довжиною до колін.

Дворічна дівчинка була одягнута в рожевий комбінезон з квітами та сірі чоботи. Дитина знаходилась у синій колясці.

Поліція закликала всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження жінки та дитини, подзвонити за телефонами: 057-705-99-14, 0981334567, або 102.

У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...