Поліція відкрила вогонь по вантажівці під час спроби прориву через блокпост під Маріуполем (відео)

На прохання надати водійське посвідчення та інші документи водій вдарив поліцейського дверима, від чого той впав.

Вантажівку зупинили під Маріуполем. Фото: скріншот з відео.

У четвер, 22 березня, поліцейські зі стріляниною затримали водія вантажівки, який відмовився зупинитися на блокпості під Маріуполем Донецької області для перевірки документів, передають Патріоти України.

Як повідомили в обласній поліції, на в’їзді у Маріуполь з боку селища Нікольського було зупинено вантажівку Volvo. На прохання надати водійське посвідчення та інші документи водій вдарив поліцейського дверима, від чого той впав, та спробував прорватися через стоп-контроль.

Щоб зупинити транспортний засіб, поліцейський спочатку зробив попереджувальний постріл у повітря, а потім - кілька пострілів по колесах. Порушник затриманий. Ним виявився 34-річний мешканець Маріуполя. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків). За фактом застосування вогнепальної зброї співробітником поліції проводиться службова перевірка.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...