Попався: У Слов'янську СБУ затримала пропагандиста сепаратизму

Зловмисник передавав терористам інформацію про дислокацію, пересування, чисельність та озброєння підрозділів ЗСУ.

Пособник терористів зі Слов'янська. Фото: скрін відео

У Слов'янську Служба безпеки України затримала місцевого мешканця - пропагандиста сепаратизму в мережі Інтернет. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу СБУ.

За повідомленням відомства, на початку травня минулого року зловмисник приєднався до низки сепаратистських спільнот в одній із соціальних мереж російського походження. Згодом на нього вийшли представники бойовиків. За їх завданням він поширював агітки та ролики терористичної організації "ДНР".

Для фінансової підтримки терористів сепаратист розмістив на своїй сторінці в соцмережі реквізити рахунків сепаратистського телеканалу "Новороссия ТВ" та терористичного "благодійного" фонду імені Катерини Губарєвої.

Крім цього поплічник передавав бойовикам інформацію про дислокацію, пересування, чисельність та озброєння підрозділів сил антитерористичної операції. Тривають оперативно-слідчі дії.

Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...