Постачав копачам фальсифіковану горілку: На Рівненщині у чоловіка вилучили гігантський бурштин (фотофакт)

Камінь бурштину вагою 1,8 кг знайшли під час обшуку у місцевого підприємця.

Камінь бурштину вагою 1.8 кг і вартістю 375 тис. грн. вилучили у підприємця. Фото: ДФС.

У рівненського підприємця, який продавав фальсифіковані алкогольні напої, під час обшуків вилучено велику партію бурштину, у тому числі камінь вагою 1,8 кг. Про це повдіомили у прес-службі ДФС, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За даними прес-служби, співробітниками податкової міліції Рівненської області під час проведення операції «Акциз-2016» та супроводження матеріалів кримінального провадження зареєстрованого за ст. ст. 204, 199 КК України проведено низку заходів. В результаті встановлено, що один із підприємців Рівненської області здійснює транспортування, зберігання та реалізацію алкогольних напоїв з марками акцизного податку, які містять ознаки підробки. При цьому даний підприємець не мав відповідної ліцензії на торгівлю алкогольними напоями.

У рамках кримінального провадження проведено 4 обшуки за місцем проживання фігуранта та в місцях здійснення ним незаконної діяльності.

За результатами обшуків вилучено підакцизних товарів орієнтовною вартістю 280,6 тис. грн та 20 тисяч дол. Окрім того, у підприємця вилучено 7,75 кг бурштину-сирцю різних фракцій орієнтовною вартістю 1 млн грн, а зокрема один камінь вагою 1,8 кг орієнтовною вартістю 375 тис. грн. Слідчі дії тривають.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...