Потужний вибух стався в одному з будинків Рязані в РФ, є загиблі та поранені (відео)

За попередньою інформацією, причиною вибуху став витік побутового газу.

У житловому будинку Рязані в РФ стався вибух. Фото: РЕН ТВ

В одному з житлових будинків російського міста Рязань о 4:36 ранку стався вибух побутового газу. Внаслідок цього загинули троє людей, 15 – отримали поранення. Про це повідомляє російське агентство ТАСС, передають Патріоти України.

У лікарнях перебувають п'ятеро осіб, повідомила прес-секретар губернатора області Ольга Чуляєва. "В результаті вибуху загинули три людини, 15 постраждали, з них п'ять осіб залишаються в лікарні", - уточнила Чуляєва.

За попередньою інформацією, причиною вибуху в житловому будинку в Рязані став витік побутового газу. Слідчий комітет РФ вже провів перевірку за фактом вибуху газу, порушено кримінальну справу. В мережі опубліковано відео з місця інциденту.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...